Ervaringen: wat vertellen klanten over Birdwing Digital?

Bekijk de positieve ervaringen en enthousiaste aanbevelingen van mijn klanten. Ik ben erg blij met de reviews die ik al mocht ontvangen!

Judith zorgt voor een verbeterde werkwijze

⭐⭐⭐⭐⭐

Willemijn-Kaptein-review-VogelbeschermingWillemijn Kaptein

Vogelbescherming Nederland

In no-time meer conversies

⭐⭐⭐⭐⭐

Judith is een vaste waarde voor het Online Team bij War Child geworden. In no-time heeft ze op een uiterst efficiënte, innovatieve (disruptive) manier het SEO / SEA kanaal geoptimaliseerd om meer conversies te realiseren. Haar manier van werken (hands-on, agile, met kennissessies) is zeer efficiënt voor ons gebleken en dat is ook terug te zien in de resultaten. Ze is zeer betrokken: het werk van War Child staat bij haar altijd voorop met als einddoel het helpen van kinderen uit oorlogsgebieden.

Matthijs RijpmaMatthijs Rijpma

War Child

In korte tijd een online marketing strategie

⭐⭐⭐⭐⭐

Judith is een energieke professional die van aanpakken houdt. Ze heeft in korte tijd voor ons een online marketing strategie gemaakt en is tegelijkertijd hands on aan de slag gegaan. Een hele fijne tijdelijke collega die de wereld van goede doelen snapt en zich er graag voor inzet.

Simone GroenendijkSimone Groenendijk

Trees for All

Zwakke plekken legt ze haarfijn bloot

⭐⭐⭐⭐⭐

Judith is een heldere en doortastende online marketingspecialist. Ze leeft zich goed in, in een al bestaande website omgeving, werkt vanuit een eindvisie en formuleert van daaruit aanwijzingen om de doelstellingen te bereiken. Zwakke plekken legt ze haarfijn bloot en ze geeft adequate suggesties ter verbetering van het online marketingresultaat. Daarbij werkt ze snel en accuraat. Het is heel prettig samenwerken met Judith!

Paul LoomansPaul Loomans

De Stressontknoping

In korte tijd onze SEO-basis goed

⭐⭐⭐⭐⭐

Judith heeft ons team 3 maanden ondersteund toen we op zoek waren naar een vaste kracht. Ze werkt zeer zelfstandig en dat is prettig tijdens corona. Ze is hands on en heeft onze website in korte tijd flink aangepakt om de SEO basis goed te zetten! Judith, heel erg bedankt voor de afgelopen tijd.

coco van der horst amrefCoco van der Horst

Amref Flying Doctors

In een aantal sprints succesvol begeleid

⭐⭐⭐⭐

Vanuit haar expertise op het gebied van online marketing heeft Judith ons geadviseerd met een strategie en concrete tools om hier zelf mee aan de slag te gaan. Na een uitvoerige workshop rondom scrum en agile werken heeft ze ons in een aantal sprints succesvol begeleid om deze manier van werken eigen te maken. We zijn erg te spreken over haar in-depth strategische kennis, hands on mentaliteit en haar flexibiliteit. Judith is een aanpakker, denkt graag met je mee en verplaatst zich in jou als klant. Ik zou haar zeker aanraden aan andere Social Enterprises.

Elisa JansenElisa Jansen

LENA the fashion library

Ruime ervaring en betrokkenheid

⭐⭐⭐⭐

Manu BusschotsManu Busschots

Deep Change Academy

Kundige en enthousiaste projectleider

⭐⭐⭐⭐⭐

Judith heeft mij vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Ze is vol enthousiasme en pit aan de slag gegaan met het neerzetten van een strategie voor de publiekssites van Trimbos-instituut en heeft de lopende content- en marketingwerkzaamheden waargenomen en uitgevoerd. In de overlappende periode heb ik haar ervaren als een zeer kundige projectleider die alle stakeholders bij elkaar brengt en ze heeft daarbij ook sterke timemanagement skills. Dit houdt de vaart erin en daardoor zijn er veel oplevermomenten te vieren! Bedankt voor je mooie bijdrage en wie weet tot in de toekomst 🙂

Mirthe van LiereMirthe van Liere

Trimbos-instituut

Handvatten op strategisch én creatief vlak

⭐⭐⭐⭐⭐

Voorheen wist ik niet waar ik moest beginnen met mijn online marketingstrategie. Dankzij het Online Impact Programma van Birdwing Digital ken ik nu alle stappen die erbij komen kijken; van het opstellen van concrete doelen tot contentcreatie en monitoring. De training geeft veel handvatten op strategisch én creatief vlak. Het biedt handige templates, video’s en tools, waardoor de training afwisselend is. De werkwijze biedt veel uitdaging; je gaat niet alleen aan de slag met opdrachten, ook kan je sparren met andere trainees tijdens online meetings. Het is zeker een aanrader voor NGO’s die hun leads en online donaties willen vergroten!

Maud VermeulenMaud Vermeulen

SeeYou Foundation

Veel geleerd wat we meteen kunnen toepassen

⭐⭐⭐⭐⭐

Positieve ervaring met het Online Impact programma van Judith! Veel dingen geleerd die we meteen hebben kunnen toepassen. Zeker aan te raden!

Max van ZuilenMax van Zuilen

123Zing

Fijne helicopterview voor ons team

⭐⭐⭐⭐

Ik werk bij 123ZING, een mega creatief bedrijf met toffe content ideeën. Doordat we het team uit konden breiden, konden we ook actief en strategisch met deze ideeën aan de slag te gaan. Judith heeft ons als team binnen haar online impact programma gecoacht om deze ideeën te kaderen. Het is fijn om eens iemand van buitenaf te hebben die met een helicopterview met je team meekijkt en zo net het duwtje in de goede richting geeft. Judith doet dit op een heel fijne manier! Wij hebben hierdoor als team ontzettend veel stappen gezet.

Kirsten VermeijKirsten Boere-Vermeij

123Zing

Simpel maken wat ingewikkeld is

⭐⭐⭐⭐⭐

Martje van Nes review Birdwing DigitalMartje van Nes

Artsen zonder Grenzen

⭐⭐⭐⭐⭐

Juliet PerryJuliet Perry

CARE Climate Justice Center

Veel meer websitebezoekers

⭐⭐⭐⭐⭐

Het begon bij de ondersteuning van een online campagne. Maar al snel sprong Judith ook bij op het gebied van Google Grants, online advertenties en alles meetbaar maken in Google Analytics. Dankzij de expertise van Birdwing Digital weten we nu hoe we online campagnes kunnen opzetten en het optimale resultaat kunnen behalen. Dankzij de hulp van Judith merkten we dat we veel meer websitebezoekers kregen. Ook konden we onze online kanalen veel beter monitoren door haar Google Analytics expertise. [...] Wat Birdwing Digital uniek maakt, is dat Judith een hart heeft voor ontwikkelingswerk. Je merkt in alles dat ze betrokken is bij het doel én haar expertise zo toespitst dat het doel wordt bekrachtigd. Samen met Birdwing Digital maak je een grote online impact!

Margreeth BronsemaMargreeth Bronsema

See You Foundation

Online strategie op basis van data

⭐⭐⭐⭐

Judith heeft met ons een online strategie uitgezet voor onze infosites. Met haar deskundigheid kunnen we onze strategie baseren op data/kennis, en niet alleen maar op aannames. Ze werkt snel en efficiënt. Een ander pluspunt vind ik haar openheid en de passie waarmee ze werkt. Ze zet haar tanden erin en heeft een aanstekelijke werklust. Ze onderhoudt voor ons het contact met de opdrachtnemer. Hier ben ik ook heel blij mee: ze stelt de juiste vragen en voorwaarden en houdt het tempo erin. Judith zorgt voor fijne samenwerking die energie geeft.

Nathalie DekkerNathalie Dekker

Trimbos-instituut

Technisch onderlegd, snel en planmatig

⭐⭐⭐⭐

Als eigenaar van een webshop met puzzel- en prentenboekjes voor mensen met dementie zoek ik partners die in mijn producten geloven. Een vriendin raadde aan om voor een online strategie contact op te nemen met Birdwing Digital. Onze kennismaking gaf meteen een goed gevoel. Wat een rust straalt Judith uit… to-the-point ook en krachtig in haar eigen missie. Daar was de spreekwoordelijke ‘klik’. Mijn gevoel werd bevestigd bij de presentatie van haar geschreven strategie voor mijn bedrijf. Judith weet heel goed waar ze over praat, is technisch goed onderlegd, schakelt snel en dat alles heel gestructureerd en planmatig. Dat laatste is iets waar het bij mezelf nogal eens aan schort. Momenteel is Judith bezig om de strategie tot uitvoer te brengen. We overleggen wekelijks en sturen bij. Omdat online een lange adem heeft en ik nogal ongeduldig ben… word ik soms op de proef gesteld. Dan wil ik alle kanten op en ben ik blij dat Judith koers houdt. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat de investering die we nu doen, gaat lonen!

Chantal van der Nat KlessebasjesChantal van der Nat

Klessebasjes

Impact programma aanrader voor teams

⭐⭐⭐⭐⭐

Recent hebben we ons communicatieteam kunnen uitbreiden en ontstond de behoefte om onze online marketingstrategie verder uit te werken. Als team hebben we het Online Impact programma van Birdwing Digital ingezet. We hebben alle modules samen doorlopen en met de coachingsessies van Judith erbij hebben we al onze vragen en wensen uitgebreid kunnen bespreken. Onze nieuwe teamleden zijn meteen helemaal klaargestoomd in de 123ZING communicatiestijl en het was ook nog eens heel erg leuk om samen te doen. We kunnen nu met concrete acties en vol inspiratie aan de slag. Het Online Impact programma is dus ook zeker een aanrader voor teams!

Loes de VosLoes de Vos

123Zing

Ideaal programma voor vergroten impact

⭐⭐⭐⭐⭐

Het Online Impact Programma van Judith kan ik aanraden! Voor het kleine team bij Think Big Act Now was het precies wat we nodig hadden. Naast uitleg over Agile werken, zijn we de diepte in gegaan over online marketing. Tijdens het programma is er veel begeleiding en mag je echt alles voorleggen aan Judith. Je kan je online plan bespreken en krijgt meteen feedback om het te verbeteren en aan te scherpen. Voor sociale ondernemingen echt een aanrader om je impact te vergroten op een praktische en hands-on manier, alles kan je meteen toepassen.

Frouke BruinsmaFrouke Bruinsma

Think Big Act Now

Online modules én live coaching: ideaal

⭐⭐⭐⭐⭐

Wat heeft het Online Impact programma mij veel kennis en handvatten gegeven! Ontzettend nuttig om stap voor stap onze online strategie uit te werken, daar een passende klantreis bij te ontwerpen én die vervolgens heel concreet te leren monitoren en bijsturen. We merken regelmatig hoe belangrijk het is dat we onze missie, doelen en KPI’s nu helder geformuleerd hebben. Juist voor een missiegedreven organisatie als die van ons! In het programma besteedt Judith ook veel aandacht aan het technische stuk van online impact maken, waardoor je zelf leert hoe je diverse tools kunt gebruiken om te zien of het door jou bedachte proces ook écht werkt. Als kers op de taart deelt Judith praktische handvatten om je nieuwe plannen in te plannen en in teamverband uit te werken, via de Scrum methode. De combinatie van online modules, die je in je eigen tijd kunt doorlopen en direct kunt toepassen op je eigen casus, met de live coaching calls om je vragen te stellen, is ideaal. Ik kijk ernaar uit om, door het jaar heen, onze online impact te monitoren en verwacht de kennis en handvatten uit dit programma nog vaak toe te passen. Dank je Judith!

Elise van den BergElise van den Berg

Think Big Act Now