Amref Flying Doctors

Amref Flying Doctors

Amref Flying Doctors werkt aan een gezond en sterk Afrika. Want wie gezond is, kan beter voor zichzelf zorgen en ontsnappen aan armoede. Als online marketeer (a.i.) werkte ik aan het optimaliseren van website, SEO en e-mail marketing.

artsen zonder grenzen logo vierkant

Artsen zonder grenzen

Artsen zonder Grenzen geeft medische noodhulp bij conflicten, rampen en epidemieën. Want ieder mens heeft recht op medische zorg. Als projectmanager (a.i.) help ik de donor journey te optimaliseren.

Trees for All

Trees for All

Plant bomen, herstelt bestaande bossen en maakt bewust van het belang van bomen. Als online marketeer (a.i.) werkte ik een online marketingstrategie uit en optimaliseerde ik de website.

war child logo

WAR CHILD

Fondsenwerving voor een goed doel. Ik werkte mee aan SEO, SEA en website optimalisatie voor betere vindbaarheid en meer online donaties voor War Child.

 

War Child klantcase

Trimbos-instituut online strategie

Trimbos-Instituut

Trimbos doet onderzoek naar geestelijke gezondheid en verslaving. Ik werkte aan online strategieën en projectbegeleiding naar een aantal nieuwe Publieksinformatie websites.

 

Trimbos klantcase

 

think big act now

Think Big Act Now

Informeert over je ecologische voetprint en zet aan tot eco-positief gedrag. Ik werkte een online marketing assessment uit met concreet advies om de online impact te vergroten.

LENA the fashion library

LENA

Kledingbibliotheek waar je kleding kunt lenen. Ik hielp met een online marketingstrategie en cursus Scrum voor (online) groei van LENA The Fashion Library.

 

LENA klantcase

 

See You logo

See You Foundation

Zorgt dat mensen met een handicap een eerlijke kans krijgen op onderwijs en werk. Ik werkte in sprints mee als online consultant voor SEO, Google Grants, website optimalisatie en campagnes.

Starters4Communities logo

Starters4Communities

Helpen professionals groeien in sociaal ondernemerschap met trainingen, praktijkervaring en een hechte community. Ik werkte mee aan het vergroten van het bereik met een Google Ads campagne.

100weeks logo

100weeks

Geeft vrouwen in extreme armoede cash. Ik werkte een online marketingstrategie uit en optimaliseerde met de webbouwer de donatiepagina om de conversie te verbeteren.

 

123ZING

123ZING

123ZING biedt leerkrachten voor groep 1 t/m 8 een digitale muziekmethode vol energie! Het marketing-communicatie team deed mee aan mijn Online Impact Programma waarin ze o.a. leerden Scrum te werken.

De Stressontknoping logo

De Stressontknoping

De StressOntknoping is een heldere methode, ontwikkeld door zenmonnik Paul Loomans, om stress op te lossen en vanuit innerlijke rust te leven. Op basis van een online assessment optimaliseren wij de website.