LENA the fashion library

LENA

Kledingbibliotheek waar je kleding kunt lenen. Ik hielp met een online marketingstrategie en cursus Scrum voor (online) groei van LENA The Fashion Library.

War Child

WAR CHILD

Fondsenwerving voor een goed doel. Ik werkte mee aan SEO, SEA en website optimalisatie voor betere vindbaarheid en meer online donaties voor War Child.

Trimbos-instituut online strategie

Trimbos-Instituut

Trimbos doet onderzoek naar geestelijke gezondheid en verslaving. Ik werk aan online strategieën en projectbegeleiding naar een aantal nieuwe Publieksinformatie websites.

Starters4Communities logo

Starters4Communities

Helpen professionals groeien in sociaal ondernemerschap met trainingen, praktijkervaring en een hechte community. Ik werkte mee aan het vergroten van hun bereik met een Google Ads campagne.

100weeks

100weeks

Geeft vrouwen in extreme armoede cash. Ik help met het uitwerken van een online marketingstrategie en optimalisatie van de donatiepagina om het conversieratio te vergroten.

Lightfortheworld logo

Light for the World

Zorgt dat mensen met een handicap een eerlijke kans krijgen op onderwijs en werk. Ik werk in sprints mee als online marketing consultant voor website optimalisatie en campagnes.

think big act now

Think Big Act Now

Informeert mensen over hun ecologische voetprint en zet ze aan tot eco-positiever gedrag. Ik help met een online marketing assessment en concreet advies om de online impact te vergroten.

Logo Trees for All

Trees for All

Plant bomen, herstelt bestaande bossen en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Als online marketeer (a.i.) werk ik aan de online marketingstrategie en -optimalisatie.