Vergroot je online impact!

Programma voor meer leads, donateurs of klanten met online marketing

Denk je dat je online succesvoller kunt zijn met je non-profit of sociale onderneming en wil je jouw online impact te vergroten? In mijn Online Impact Programma leer je hoe je online marketing effectief inzet. Het is online en op afstand te volgen, inclusief persoonlijke coaching.

 

Ik geloof niet in winstmaximalisatie an sich. Daarom help ik missiegedreven organisaties graag met hun online groei. Zodat zij de wereld mooier kunnen maken. En ik dus ook!

"Online klanten vinden is lastig. We hebben meer leads nodig."

“Er zijn zoveel mogelijkheden online. Maar wat is de slimste investering?”

“We hebben te weinig online marketing expertise in huis. Het lukt me niet om binnen de snel veranderende online wereld mijn kennis bij te houden.”

"We doen al veel online maar het blijft lastig: hoe bereik ik het beste mijn doelgroep? Ik denk dat een aanpassing van onze online strategie nodig is."

Herken je dit?

Je hebt een impactvol verhaal dat je doelgroep aanspreekt en een bewezen verdienmodel. Je hebt je website en Social Media aardig op de rit. Je bent aan het bouwen aan je merk. En je bent er klaar voor om op te schalen!

 

Maar online valt er nog winst te behalen... je bereikt te weinig leads, donateurs of klanten omdat je niet de juiste kennis in huis hebt. Je weet niet relevant te blijven voor donateurs of hebt geen holistische blik op je online marketing. Hierdoor lukt het (nog) niet om op te schalen en de impact te bereiken die je wilt.

In dit online impact programma:

Leer je hoe je meer donateurs, leads of klanten bereikt en je online effectiviteit vergroot waardoor je als organisatie kunt opschalen en succesvol de impact kan realiseren die je wilt. Dit doen we door:
 • je kennis van online marketing te verbreden;
 • met de juiste online strategie de juiste doelgroep(en) te bereiken;
 • je online doelen en een praktisch online marketing plan uit te werken;
 • de juiste data en online kanalen in te zetten;
 • structureel de impact van jouw team te vergroten.

Wat ga je doen?

In 10 weken leer je aan welke 'knoppen' je moet draaien om meer leads, donateurs of klanten te bereiken en hoe je jouw online impact als non-profit of sociale onderneming kunt vergroten.

 

Én je doet het! Een praktisch online marketingplan met een duidelijke strategie helpt je online doelstellingen te bereiken en je weet hoe je moet bijsturen.

 

Je leert:

 • je missie naar online doelen te vertalen;
 • een compact online marketingplan maken;
 • uitvergroten wat werkt op basis van data;
 • verschillende marketingkanalen op een slimme manier testen;
 • continu en effectief aan je online marketing te werken met je team.

 

Binnen no-time zijn we op weg om het aantal leads, donateurs of klanten te vergroten dankzij een efficiënt online plan, slimme tactieken en het in praktijk brengen van je kennis.

 

 

 

Voor wie is het ONLINE Impact programma?

Het 'Vergroot je online impact programma' is voor:

 • Sociale ondernemers, impact marketeers en communicatie- of marketing managers bij NGO’s of non-profitorganisaties;
 • met een bewezen verdien- of inkomstenmodel;
 • die klaar zijn om hun organisatie online op te schalen;
 • en te investeren in het vergroten van hun online impact;
 • die tijdens het programma ook met anderen willen sparren.
Ben je er klaar voor om in tien weken en 5 concrete stappen je organisatie online te laten groeien zodat je de impact kunt maken die jij wilt?

Als team hebben we het Online Impact programma van Birdwing Digital ingezet. We hebben alle modules samen doorlopen en met de coachingsessies van Judith erbij hebben we al onze vragen en wensen uitgebreid kunnen bespreken. We kunnen nu met concrete acties en vol inspiratie aan de slag. Het Online Impact programma is dus zeker een aanrader voor teams!

Loes de VosLoes de Vos

123Zing

Online impact maken

Stappen online impact programma

In 10 weken wordt je uitgedaagd om je impactvolle organisatie online te laten groeien in 5 concrete stappen. Met jouw team óf een kleine groep mede-impact marketeers werk je toe naar een compact online marketingplan en start je met de uitvoer daarvan.

De stappen:

 1. Doelen: vertaal je missie naar online doelen;
 2. Plan: werk op basis van persona's je online marketing funnel uit;
 3. Data: vergroot uit wat werkt op basis van data;
 4. Kanalen: kies de juiste online marketing kanalen met impact;
 5. Team: vergroot structureel de impact van je team.

Kosten

Dit programma met online & offline coaching is opgebouwd uit 5 modules met om de week groepsondersteuning. Je investering is € 1497,- excl. BTW. Voor teams uit één organisatie geldt een groepskorting. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wanneer kan ik meedoen?

We kunnen elk moment starten met een Online Impact Programma! Dit kan met je team of in een kleine groep gelijkgestemden. Het bestaat uit:

 • Een gezamenlijke kick-off;
 • Wekelijkse online learnings en opdrachten - elke week 2-3 uur;
 • Doorlopend contact met elkaar via Whats App;
 • 4 coaching calls: tweewekelijks twee uur coaching;
 • Gezamenlijke afsluiting.

De data en tijden stemmen we in goed overleg af na inschrijving. Dus je kan altijd! 🙂

Dankzij het Online Impact Programma van Birdwing Digital ken ik nu alle stappen die bij een online marketingstrategie komen kijken; van het opstellen van concrete doelen tot contentcreatie en monitoring. De training geeft veel handvatten op strategisch én creatief vlak. Het biedt handige templates, video’s en tools, waardoor het afwisselend is. Zeker een aanrader voor NGO’s die hun leads en online donaties willen vergroten!

Maud VermeulenMaud Vermeulen

SeeYou Foundation

Productpartner Trees for All

Birdwing Digital is productpartner van Trees for All. Dat betekent dat voor elke verkochte online training twee bomen worden geplant: één in Nederland en één in Costa Rica.

 

Zo zorgen we samen voor een groenere wereld. Dat geeft een extra goed gevoel als je meedoet aan mijn Online Impact Programma of Mini Master!

Logo Trees for All
online impact

Nieuwsgierig?

Ben je benieuwd naar het online impact programma?

Vul dit formuliertje ↓ in en ik neem contact met je op om er meer over te vertellen.

 

Je mag ook direct mailen naar judith@birdwingdigital.nl of bellen naar 06-41316881.