Online LinkedIn training

Zichtbare impact voor jouw Good Business

Het lijkt wel of íedereen op LinkedIn zit en de leads, klanten of donateurs ze om de oren vliegen. Hoe doen ze dat toch? Voor jouw non-profit of sociale onderneming valt er vast ook meer uit LinkedIn te halen, maar je hebt het gouden ei nog niet gevonden.

 

Je ziet dat anderen een groot netwerk hebben of veel volgers op hun bedrijfspagina, maar je zou niet weten hoe je dát voor elkaar krijgt. Hoe word je gevonden? Je probeert wel eens wat, maar welke content is nu slim om op LinkedIn te posten? Tot nu toe kost het veel tijd en levert het nog te weinig op…

Herken je dit?

 • Je ziet concullega's zich mooi profileren op LinkedIn, maar jouw organisatie valt nog te weinig op.
 • Je hebt het gevoel dat je kansen laat liggen, maar weet niet goed waar te beginnen om LinkedIn succesvol in te zetten.
 • Je eigen profiel heeft nog weinig karakter, net als het bedrijfsprofiel van jouw organisatie. Het mag allemaal wel wat onderscheidender…
 • Je hebt nog nooit uitgebreid de tijd genomen om je goed in LinkedIn te verdiepen.
 • Je wil graag praktisch en doelgericht aan de slag, maar waar begin je?

Zou het niet Fantastisch zijn als...

 • Je LinkedIn-profiel opvalt bij leads, potentiële werknemers en / of klanten?
 • Mensen op LinkedIn in één oogopslag kunnen zien waarvoor ze bij jou terecht kunnen?
 • Je bedrijfspagina er steeds meer volgers bij krijgt, waardoor de bekendheid van jouw missiegedreven organisatie groeit?
 • Je weet wat voor content je kan plaatsen?
 • Je alles gewoon in één keer goed kan zetten?

Doe mee met de Online LinkedIn training

Voor veel (sociaal) ondernemers en impact marketeers is het een frustratie: je update je profiel, maar trekt geen volgers aan of post regelmatig, maar krijgt amper reacties. Het kost vooral veel tijd, het bijhouden van die social media. Tóch geloof je dat er meer uit te halen valt.

 

Met deze online LinkedIn training zet je in jouw tempo de randvoorwaarden neer om meer leads, donateurs of klanten via LinkedIn te genereren:

 • Een profielpagina die jouw personal brand uitstraalt.
 • Een sterke zakelijke pagina die de juiste doelgroep aanspreekt.
 • Aantrekkelijk en inspirerend beeldmateriaal.
 • Een plan voor content waarmee je een groot bereik creëert.
 • De know-how om jezelf én jouw organisatie te profileren.

 

Met een beetje hulp van ons heb je dit in no-time voor elkaar.

 

Doe je mee?

 

 

 

Hoe pakken we dit aan?

We helpen je in vijf overzichtelijke stappen:

 1. Je leert hoe je LinkedIn strategisch slim inzet;
 2. Je ontdekt hoe een optimaal profiel eruit ziet én update gelijk jouw profiel;
 3. Je gaat aan de slag met het profileren van je organisatie via je bedrijfsprofiel;
 4. Je maakt een plan om jouw zichtbaarheid te vergroten;
 5. Je leert hoe je jouw verhaal vertelt op LinkedIn.

 

Na afloop weet je hoe jij jezelf én jouw non-profit of sociale onderneming wilt profileren op LinkedIn. De randvoorwaarden staan en je weet precies wat je te doen staat om meer leads, donateurs of klanten met LinkedIn te realiseren.

 

 

Veel praktische links & tips zodat je meteen aan de slag kan en niet het idee hebt dat je moet wachten tot het klaar is.

Frouke, Think Big Act Now

 

 

De training geeft veel handvatten op strategisch en creatief vlak. Het biedt handige templates, video’s en tools, waardoor het afwisselend is.

Maud, See You Foundation

Onderwerpen in deze online LinkedIn training

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • LinkedIn strategisch slim inzetten;
 • Jouw doelgroep vinden op LinkedIn;
 • Persoonlijk profiel vs. zakelijke pagina inrichten;
 • Je profiel goed vindbaar maken;
 • Connecties uitnodigen;
 • Reageren op content van anderen;
 • Jezelf en jouw organisatie profileren op LinkedIn;
 • Aanbevelingen geven én vragen;
 • Interactie op je posts krijgen

En nog véél meer.

online linkedin training doen

Waar bestaat de LinkedIn training concreet uit:

 • Een online training van 5 modules met elk 5 á 6 lessen in jouw persoonlijke online leeromgeving.
 • Bonus modules over statistieken en LinkedIn ads.
 • Handleidingen, video instructies, handige templates en opdrachten.
 • Ongeveer een halve dag aan trainingsmateriaal.
 • Resultaat: een compleet persoonlijk profiel en bedrijfspagina en een plan voor content posten.
 • Een stevige basis om meer uit LinkedIn marketing te halen.

Waar wacht je nog op?

Wat kost deze LinkedIn training?

Deze online LinkedIn training bestaat uit 5 modules met elk 5 á 6 lessen waar je direct na je aankoop bij kunt. Je krijgt voor 12 maanden toegang. Je kan nú meedoen voor een early bird tarief van maar € 37 ex BTW.

Wie geven deze Online LinkedIn Training?

Judith-Verhoef-Birdwing-Digital

Judith Verhoef

Hoi, ik ben Judith. Met Birdwing Digital help ik missiegedreven organisaties sneller groeien door het vergroten van hun online succes. Zo kunnen zij hun positieve impact vergroten en de wereld een beetje mooier maken. Voorheen werkte ik voor een online marketingbureau. Mijn ervaring met online marketing voor uiteenlopende organisaties pas ik toe als freelance online marketeer.

 

Als ondernemer heb ik gemerkt dat LinkedIn enórm belangrijk is. Of je nu bij een non-profitorganisatie of sociale onderneming werkt: dit is hét platform waar je je zakelijk profileert. Ik vind het enorm leuk om daarbij te helpen in een online training die je gelijk praktisch kunt toepassen. Dat is in deze LinkedIn training dan ook ons uitgangspunt.

Stefanie Rensink

Stefanie Rensink

Hoi, ik ben Stefanie Rensink en met D&C STUDIO help ik bedrijven die zich inzetten voor mens, dier of milieu social media succesvol in te zetten. Met meer dan 5 jaar ervaring in strategieontwikkeling, contentcreatie en socialmedia-advertenties, zorg ik voor een betere naamsbekendheid en meer leads, klanten of donateurs.

 

LinkedIn biedt missiegedreven organisaties veel kansen. Toch vinden de meeste organisaties het lastig om deze kansen te pakken. In deze LinkedIn-training vertellen we je alle in en outs over LinkedIn en het creëren van engaging content. Na afloop van deze training weet jij precies wat je moet doen om jouw privé- of bedrijfsaccount duurzaam te laten groeien.

Zo werkt meedoen aan de Online LinkedIn Training

Je kunt deze Online LinkedIn Training online aanschaffen en volgen.

Productpartner Trees for All

Birdwing Digital is productpartner van Trees for All. Dat betekent dat voor elke verkochte online LinkedIn training twee bomen worden geplant: één in Nederland en één in Costa Rica.

 

Zo zorgen we samen voor een groenere wereld. Dat geeft een extra goed gevoel als je meedoet aan deze LinkedIn training, de Mini Master of het Online Impact Programma!

Logo Trees for All

Veel gestelde vragen

Twijfel je nog? Vind hier het antwoord op de meest voorkomende vragen:

Wanneer begint de LinkedIn training?

We verwachten deze in september klaar te hebben. Als je via de knop op de hoogte wordt gehouden, ontvang je een bericht als de LinkedIn training live staat. Dat kun je 'm aanschaffen. Gelijk na je aankoop kun je aan de slag. Je ontvang een mail met bevestiging. Je maakt je inlog aan en kunt in je eigen tempo aan de slag met de lessen.

Wat heb ik nodig om de training te volgen?

Een laptop, een goede internetverbinding en een account op LinkedIn; that’s it!

Wat kost deze online LinkedIn training?

De waarde van de online LinkedIn training is groter, maar je kan tijdens de introductie meedoen voor een early bird tarief van maar € 37 ex BTW.

Hoe werkt de betaling?

Je kunt betalen via iDeal of creditcard. Dit gebeurt via een beveiligde omgeving. Je ontvangt na betaling een factuur voor jouw administratie.

Zijn de kosten aftrekbaar?

Ja, als ondernemer kan je deze investering als kosten opgeven. De betaalde btw is aftrekbaar.

Hoelang krijg ik toegang tot de online LinkedIn training?

Je krijgt voor 12 maanden toegang tot de online LinkedIn Training. Zo kan je het op je eigen tempo volgen.

Voor wie is deze online LinkedIn training?

We richten ons vooral op ondernemers en impact marketeers bij missiegedreven organisaties zoals sociale ondernemingen, goede doelen (NGO’s) en non-profitorganisaties met de voorbeelden die we noemen.

 

Ook als je bij een commerciële organisatie werkt of ZZP’er bent, kun je er je voordeel mee doen. Deze LinkedIn training is breed toepasbaar. Het maakt niet uit of je net bent gestart met LinkedIn of er al een tijdje op zit.

Hoe ziet de training er uit?

De training is opgedeeld in 5 losse modules die bestaan uit videolessen. Alles is te bekijken in een online omgeving waar jij toegang toe krijgt. In totaal is er circa 2,5 uur aan videomateriaal.

 

Daarnaast is het slim om tijd vrij te maken om na het volgen van de video’s je profiel gelijk aan te passen en eventueel ook al content uit te denken.

 

Je kunt zelf bekijken hoeveel lessen je achter elkaar bekijkt en ook of je vanaf je laptop kijkt of vanaf je mobiele telefoon.

Wat als ik niet tevreden ben?

Wij zijn ervan overtuigd dat je heel veel waarde uit deze LinkedIn training haalt als je alle lessen volgt en opdrachten doet. Maar mocht dat niet het geval zijn, dan kun je altijd contact opnemen zodat we dit samen kunnen oplossen.