Online marketing advies

Het groeigesprek
Soms heb je als social enterprise of non-profit organisatie even iemand nodig die op strategisch niveau met je meedenkt en je online marketing advies geeft. Over de stappen om je online marketing effectiever in te zetten en je impact te vergroten. Het Agile inrichten van je organisatie zodat je sneller op marktontwikkelingen in kan spelen en gefocust kunt werken. Of voor het effectief inrichten van je website of kanalen zoals SEO, social media of online advertising. Hiervoor is het groeigesprek.

STRATEGISCH MEEDENKEN OVER JOUW ONLINE IMPACT

Ik denk graag met je mee over je online marketingstrategie en geef je online marketing advies tijdens een groeigesprek. Als je dit wilt, plannen we een afspraak in waarin ik heel gericht met je mee denk over jouw vraagstuk. Dan krijg je vooraf een vragenlijst en check ik je website en online kanalen zodat ik je organisatie leer kennen. Tijdens het gesprek bespreken we gericht jouw online marketing probleem of gaan we er gelijk mee aan de slag. Dit gesprek kunnen we face-to-face of via een video-call doen.

 

Het doel van het groeigesprek is dat ik je direct verder help met het probleem waar jij als social enterprise of non-profitorganisatie tegenaan loopt. Als het goed is, doe je gelijk een hoop inspiratie op. Ik vind het super leuk om hierover mee te denken!

KOSTEN ONLINE MARKETING ADVIES

Een groeigesprek met online marketing advies duurt 1,5 uur en kost kost €345 ex. BTW.

 

Wat krijg je hiervoor:

  • Vragenlijst die helpt je impact strategie aan te scherpen;
  • Een goed voorbereid gesprek, toegespitst op jouw probleem;
  • Concrete tips voor jouw specifieke vraagstuk;
  • Marketing advies over online strategie en -kanalen;
  • Concrete antwoorden op jouw vragen in 1,5 uur.

Is dit wat je zoekt? Leuk! Neem vooral contact op om een afspraak in te plannen.