Online marketing advies voor non-profits en sociale ondernemingen

Online marketing advies en kennismaken

Soms heb je even iemand nodig die op strategisch niveau met je meedenkt en online marketing advies geeft voor jouw non-profit of sociale onderneming, want:

  • Hoe bereik je jouw doelen met online marketing?
  • Welke kanalen zijn het slimst om in te zetten?
  • Welke hulpmiddelen of mensen helpen hierbij?

Hoe werkt dit?

Tijdens een telefonische of online kennismaking van ongeveer 45 minuten bespreken we de vragen die jij hebt en denk ik met je mee. Ik geef je online marketing advies waar je mee aan de slag kunt en ik vertel hoe ik je kan helpen. Zo kom je na ons gesprek gelijk een stap verder met de online marketing zaken waar jij als impact marketeer of ondernemer tegenaan loopt.

Wat kost online marketing advies?

Een kennismaking met online marketing advies duurt ongeveer 45 minuten, is kosteloos en vrijblijvend. Ik denk graag mee over hoe we jouw non-profit of sociale onderneming kunnen laten groeien zodat de wereld een beetje mooier wordt. Is dit wat je zoekt? Leuk! Neem contact op om een telefoongesprek of videocall in te plannen.

Onderstaande klanten gaf ik eerder online marketing advies:

war child logo Trees for All De Stressontknoping logo See You logo LENA the fashion library Amref Flying Doctors Trimbos-instituut online strategie Starters4Communities logo think big act now artsen zonder grenzen logo vierkant100weeks logo vierkant

Wie ik ben?

Ik ben Judith en ik heb jarenlange ervaring als online marketeer. Ik draag bij aan de zichtbaarheid en het online succes van missiegedreven organisaties die aan één of meerdere Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG) werken.

 

Organisaties die hun sociale verantwoordelijkheid nemen en actief bijdragen aan lagere CO2-uitstoot, bewust consumeren, en/of gelijke kansen. Meer over Birdwing Digital.

 

In no-time meer conversies

⭐⭐⭐⭐⭐

In no-time heeft Judith op een uiterst efficiënte, innovatieve (disruptive) manier het SEO / SEA kanaal geoptimaliseerd om meer conversies te realiseren. Haar manier van werken (hands-on, agile, met kennissessies) is zeer efficiënt voor ons gebleken en dat is ook terug te zien in de resultaten. Ze is zeer betrokken: het werk van War Child staat bij haar altijd voorop met als einddoel het helpen van kinderen uit oorlogsgebieden.

Matthijs RijpmaMatthijs Rijpma

War Child

Technisch onderlegd, snel en planmatig

⭐⭐⭐⭐

Een vriendin raadde aan om voor een online strategie contact op te nemen met Birdwing Digital. Onze kennismaking gaf meteen een goed gevoel. Wat een rust straalt Judith uit… to-the-point ook en krachtig in haar eigen missie. Daar was de spreekwoordelijke ‘klik’. Mijn gevoel werd bevestigd bij de presentatie van haar strategie voor mijn bedrijf. Judith weet heel goed waar ze over praat, is technisch goed onderlegd, schakelt snel en dat alles heel gestructureerd en planmatig.

Chantal van der Nat KlessebasjesChantal van der Nat

Klessebasjes