Online Marketing Training

Online marketing trainingen

Wil je zelf aan de slag met online marketing, maar mis je kennis of handvatten hiervoor? Online marketing trainingen zijn een uitkomst! Mijn trainingen zijn geheel of gedeeltelijk online te volgen met persoonlijke begeleiding. Ze zijn volledig gericht op jouw missiegedreven organisatie en pragmatisch zodat je er gelijk mee aan de slag kan.

 

Online marketing trainingen op de wensenlijst?

Op het moment kun je de drie onderstaande online marketing trainingen bij mij volgen. Staat jouw ideale online marketing training hier niet bij? Een maatwerk (bijv. combinatie) online marketing training in SEO, SEA of LinkedIn is mogelijk. Neem contact op om te zien wat ik voor je kan betekenen!

 

Contact

Birdwing Digital

Mini Master

Jouw online marketing funnel in no-time?

Maak onder mijn online begeleiding een online marketing funnel die werkt. Een stevige basis voor je online marketingstrategie.

Birdwing Digital

Online Impact Programma

In 10 weken meer online impact?

Ga zelf aan de slag onder mijn online én offline begeleiding voor meer leads, donateurs of klanten met online marketing.

Birdwing Digital

Online Scrum training

In een halve dag structuur in projecten

Praktisch aan de slag met de Scrum werkwijze waarmee je als team flexibel, gefocust en snel naar je doelstellingen toe werkt.

Wie geeft deze online marketing trainingen?

 

Hoi, ik ben Judith. Met Birdwing Digital help ik missiegedreven organisaties (zoals deze) sneller groeien door het vergroten van hun online succes. Zo kunnen zij hun positieve impact vergroten en de wereld een beetje mooier maken. Daar draag ik graag aan bij!

 

Voorheen werkte ik jarenlang voor een online marketingbureau. En ook voor een grote bank. Hierdoor heb ik ervaring met online marketing voor allerlei organisaties en die pas ik toe als freelance online marketeer en Scrum Master. Ik geef (online) trainingen en advies over online strategie, Scrum, online adverteren, SEO, SEA en website optimalisatie.

 

Ik ben een ‘doeNdenker’. Naast theoretische kennis is praktische toepasbaarheid dan ook een uitgangspunt voor mijn online marketing trainingen. Zodat je direct aan de slag kunt met het behalen van jouw doelstellingen. 'I love it when a plan comes together’: als online marketing strategie ook écht in praktijk wordt gebracht.

Logo Trees for All

 

Productpartner Trees for All

Birdwing Digital is productpartner van Trees for All. Dat betekent dat voor alle verkochte online marketing trainingen twee bomen worden geplant: één in Nederland en één in Costa Rica.

 

Zo zorgen we samen voor een groenere wereld. Dat geeft een extra goed gevoel als je meedoet aan mijn Online Impact Programma of Mini Master!