INTERIM ONLINE MARKETING CONSULTANT

Wanneer biedt een interim online marketing consultant uitkomst?
Wil je graag je social enterprise opschalen en het online succes vergroten? Wil je als non profit organisatie het aantal donaties via online kanalen laten groeien? En snel stappen maken in het vergroten van je online marketing succes? Zet Birdwing Digital in als interim online marketing consultant of freelance online marketeer.

SAMENWERKING MET BIRDWING ALS FREELANCE ONLINE MARKETEER

Als freelance online marketeer help ik graag social enterprises en non-profit organisaties met het vergroten van hun impact door online groei. Kernwoorden die bij mij passen:

  • Betrokken
  • Bereikbaar
  • Pragmatisch
  • Pro-actief
  • Creatief

WAAROM EEN INTERIM ONLINE MARKETING CONSULTANT?

Binnen een non-profit organisatie met beperkte middelen of een social enterprise is het vaak een uitdaging om ook nog eens alle online marketing zelf te doen. Door Birdwing Digital als interim online marketing consultant in te huren, kun jij je focussen op je core business. Tegelijkertijd ben je verzekerd van 10+ jaar ervaring in de gehele breedte van online marketing waaronder online marketingstrategie, online marketing planning, Agile Marketing, SEO, SEA, conversie optimalisatie (CRO) en social advertising.

ONLINE IMPACT VERGROTEN

Veel non-profit organisaties en social enterprises hebben professionele expertise nodig om hun online impact te vergroten en willen dit zo kostenefficiënt mogelijk doen. Door met Birdwing Digital als interim online marketing consultant samen te werken, hou je controle over het proces, bouw je online marketing kennis en ervaring op binnen je organisatie en blijven de kosten te overzien.

INZET ALS FREELANCE ONLINE MARKETEER

Waarvoor kun je mij als freelance online marketeer inzetten?

Bijvoorbeeld voor:

  • Kick-starten van je online marketing met een sterke strategie;
  • Implementeren van Agile Marketing met de Scrum werkwijze;
  • Opzetten en optimaliseren van je online marketing kanalen.

Maar dat is niet alles! Stel gerust je vraag...

WAT KOST INTERIM ONLINE MARKETING CONSULTANCY?

De kosten van een interim online marketing consultant zijn te overzien, omdat je niemand vast in dienst hoeft te nemen voor online marketing. Je krijgt gelijk veel kennis en ervaring in huis en bent flexibel in het opschalen of terugbrengen van het aantal uren.

Binnen onze samenwerking gaat alles in goed overleg. Het uurtarief is afhankelijk van de aard, het aantal uren en de totale duur van de opdracht en ligt tussen € 80 - € 100 per uur.

Freelance Online Marketing