GOOGLE ADS UITBESTEDEN?

Bovenaan in Google met SEA
Met Google Ads bereik je mensen die actief zoeken naar de oplossingen die je biedt. Wil je je graag snel bovenaan in Google? Je website op korte termijn een boost geven aan waardevolle bezoekers zoals potentiële klanten of donateurs? Heb je geen tijd en zin om je te verdiepen in alle mogelijkheden die er zijn met Google Ads of Google Grants? Google Ads uitbesteden is dan een goede optie om bovenaan in Google te komen. Onze SEA-diensten zijn afgestemd op de behoeften en doelen van jouw organisatie.

UITBESTEDEN GOOGLE ADS ADVERTENTIES

SEA uitbesteden aan Birdwing Digital bestaat bijvoorbeeld uit:

  • Zoekwoorden onderzoek;
  • Opzet campagnes;
  • Koppeling Google Analytics;
  • A/B testen Ads;
  • ​Quickscan website;
  • Conversie optimalisatie tips;
  • Monitoring & optimalisatie.

SEA UITBESTEDEN: MEER BEZOEKERS

Op basis van zoekwoorden onderzoek doen we een voorstel voor een Google Ads campagne, compleet met advertentieteksten en alle andere opties die Google biedt om je Ads op te laten vallen. We kijken niet alleen naar zoekwoorden waarop je bovenaan in Google wilt staan, maar sluiten ook uit waar je juist níét op gevonden wilt worden zodat je geen onnodige klikkosten aan Google betaalt. Een quickscan van de website levert conversie optimalisatie tips op zodat het beste rendement uit je campagnes wordt gehaald.

GOOGLE GRANTS VOOR NON-PROFITS

Veel non-profit organisaties komen in aanmerking voor Google Grants. Dat betekent dat ze gratis in Google Ads kunnen adverteren, maar nog niet iedereen maakt gebruik van deze mogelijkheid. Wij helpen met het opzetten en beheren van Google Grants. Met de aanvraag, het ontwerpen van de Google Ads campagnes en deze beheren. Zonde om als non-profit Google Grants te laten liggen!

BOVENAAN IN GOOGLE

SEA is een online marketing specialisme en heeft te maken met zoekwoorden onderzoek, het schrijven van advertenties, data analyse en continue optimalisatie om ervoor te zorgen dat je Google Ads campagnes relevante bezoekers naar de website leiden. Het kost veel tijd om je het SEA-specialisme eigen te maken. Google Ads uitbesteden is meestal een efficiëntere investering.

KOSTEN UITBESTEDEN GOOGLE ADS

Birdwing Digital biedt verschillende opties voor het uitbesteden van Google Ads. De kosten hiervan bestaan uit een vast bedrag dat begint bij €847 en afhankelijk is van de omvang. Dit is voor de setup van Google Analytics, het SEA zoekwoorden onderzoek en de campagne opzet en het inrichten van Google Ads.

 

Daarnaast geldt er een maandelijks bedrag (begint bij €247) voor monitoring & optimalisatie van de SEA-campagnes.

SEA SAMENWERKING

Als je graag je eigen online marketing expertise wilt ontwikkelen en wilt begrijpen hoe SEA werkt, kun je de Google training: effectieve Google Ads volgen. Training op maat is mogelijk, net als maatwerk interim trajecten.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van SEA uitbesteden? Vraag dan een offerte aan voor jouw SEA of neem contact op voor meer informatie.

Bovenaan in Google met SEA