SEO UITBESTEDEN?

Hoog in Google met Google optimalisaties
Wil je graag hoog in Google met je website op de voor jou belangrijke zoekwoorden? Heb je geen tijd en zin om je te verdiepen in SEO-technieken en Google optimalisaties om beter gevonden te worden in Google op deze zoekwoorden maar wil je je focussen op je core business? Wil je niet alleen meer bezoekers naar je website maar vooral kwalitatieve bezoekers die jouw ideale klanten of donateurs zijn? Overweeg SEO uitbesteden.

SEO UITBESTEDEN VOOR JE ONLINE VINDBAARHEID

SEO uitbesteden is een goede optie om je online vindbaarheid te verbeteren. Onze SEO-diensten zijn afgestemd op de behoeften en doelen van jouw organisatie. We beginnen met een SEO-scan van de website. Van daaruit doen we zoekwoorden onderzoek: de basis van SEO. Het content optimalisatie advies wat hieruit komt is input voor het plannen, maken en optimaliseren van content die de autoriteit van je site vergroot en bezoekers genereert.

UITBESTEDEN SEO OPTIMALISATIES

Dit kan bestaan uit:

  • SEO-scan website optimalisatie;
  • Zoekwoorden onderzoek;
  • Content optimalisatie advies;
  • Conversie optimalisatie advies;
  • Concurrentie analyse;
  • Content strategie & schrijven.

VOOR JOUW SOCIAL ENTERPRISE?

SEO uitbesteden is voor jouw social enterprise of non-profit als:

  • Je een onderneming bent die graag wil opschalen en met betaalbare hulp met SEO hoog in Google wil komen;
  • Het optimaliseren van je website met SEO precies is wat je onderneming nodig heeft en je SEO graag wilt uitbesteden;
  • Je een merk bent dat de waarde van SEO begrijpt en samen wil werken met een partner die kwaliteit levert voor de juiste prijs.

HOOG IN GOOGLE MET SEO

SEO is een online marketing specialisme en heeft te maken met data analyse, website optimalisatie, website techniek, content en branding. Door de jaren heen verandert het AI-algoritme van Google zodat gebruikers van de zoekmachine steeds de best passende resultaten te zien krijgen. Het kost een hoop tijd om je het SEO-specialisme eigen te maken. SEO uitbesteden is meestal een efficiëntere investering die zich op termijn uitbetaalt.

SEO UITBESTEDEN KOSTEN

Birdwing Digital biedt verschillende opties voor het uitbesteden van SEO. De kosten bestaan uit een vast bedrag dat begint bij 847 en afhankelijk is van de omvang. Dit is voor de setup van de SEO-scan, het zoekwoorden onderzoek en het content optimalisatie advies.

 

Daarnaast geldt er een maandelijks bedrag dat begint bij 247 voor advies en ondersteuning in SEO-werkzaamheden zoals content optimalisatie advies voor nieuwe pagina’s, advies over website architectuur, vergroten van website autoriteit, website techniek, pagespeed optimalisatie en conversie optimalisatie.

Hoog in Google

SEO SAMENWERKING

Als je zelf website content maakt, is het succes afhankelijk van de skills van je team. Daarom bieden we een SEO-workshop met SEO-tips aan. Training op maat kan ook, net als maatwerk als interim online marketing consultant.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van SEO uitbesteden? Vraag dan een offerte aan voor jouw SEO of neem contact op voor meer informatie.