Online marketingstrategie sprint

In één sprint een online marketingplan
Werken je website en online marketing voor jouw social enterprise of non-profit organisatie? Heb je verschillende online kanalen geprobeerd, maar denk je dat het nóg beter kan? De Online Marketingstrategie Sprint biedt uitkomst!

WAT IS DE SPRINT?

In de Sprint (Scrum term: een korte, afgebakende periode) brengen we snel de prestaties van online marketing in kaart. We doen een grondige assessment van de verkeersbronnen naar de website en de online marketing funnel. Samen met website analyse vormt dit een operationeel online marketingplan met concrete aanbevelingen voor je website en inzet van je online marketing kanalen.

ONLINE MARKETINGPLAN

Dit Online Marketingplan beantwoordt de vragen:

  • Is je website ontworpen en geoptimaliseerd om de doelstellingen te bereiken?
  • Wat zijn mogelijkheden voor website-verbetering?
  • Welke online marketingactiviteiten leveren de beste resultaten op? Hoe kun je die inspanningen optimaliseren?

VOOR JOUW SOCIAL ENTERPRISE?

Een Online Marketingstrategie Sprint is een goede keuze wanneer:

  • Je een kleinere onderneming met een beperkt budget bent en betaalbare hulp bij online marketing nodig hebt. Je bent bereid en in staat om een ​​deel van het uitvoerende werk zelf te doen;
  • Je overweegt de online marketing uit te besteden, maar wilt zien hoe het is om met een online marketing bureau te werken;
  • Je website bezoekers krijgt, maar lage conversiepercentages hebt of je twijfelt aan de conversie die het oplevert;
  • Je een merk bent dat heeft geïnvesteerd in online marketing, maar je strategisch advies wilt om concurrerend te blijven.

HOE HET WERKT

Heb je geïnvesteerd in content, online advertenties, social media of andere marketingkanalen, maar weet je niet zeker of het effectief was? Dan is een professionele assessment een slimme investering.

Tijdens de Online Marketingstrategie Sprint helpen we je in slechts drie weken met de uitwerking van een operationeel online marketingplan op basis van de doelstellingen van je organisatie en een analyse van de huidige resultaten die je (online) behaalt. We brengen de customer journey of donor journey in kaart en geven praktisch toepasbaar (online) marketing advies.

HET RESULTAAT

Wat staat er in het online marketingplan?

  • Website assessment van functionaliteit - UX op basis van Cialdini gedragsprincipes;
  • Google Analytics-analyse van online gedrag, kanalen en mogelijke website optimalisaties​;
  • Uitgewerkt in een presentatie met praktische verbeterpunten, op basis van jouw input en een vooraf doorgestuurde vragenlijst;

Hierop volgt een creatieve online marketing sessie waarin we de uitkomsten doornemen.

Kosten

Een Online Marketingstrategie Sprint begint bij €1247.​ Voor een deep-dive in specifieke marketing kanalen, waaronder social media, organische zoekresultaten (SEO), e-mail of online advertenties, kan dit worden uitgebreid met analyse per extra kanaal voor €247 - €367. Zeer uitgebreide Online Marketingstrategie Sprints hebben een langere doorlooptijd, vraag hiervoor een offerte op maat aan.​

Groeistrategie sprint

ONLINE MARKETING SAMENWERKING

Bij Birdwing Digital zoeken we altijd de slimste groeistrategie voor social enterprises en non-profit organisaties. De Online Marketingstrategie Sprint is niet de beste optie voor elke organisatie, omdat dit proces een tijdsinvestering van beide kanten vraagt. In ruil daarvoor krijg je efficiënte, kosteneffectieve en professionele online marketing begeleiding. Omdat de sprint maar drie weken duurt, kun je snel aan de slag met het bijsturen van je online marketing activiteiten én sneller online resultaten behalen.

Veel kleinere organisaties en start-ups hebben professionele expertise nodig om hun online strategie te verbeteren, maar hebben niet het budget voor langdurige betrokkenheid van een bureau.

De Online Marketingstrategie Sprint biedt dan uitkomst!

Ben je geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan voor een sprint naar jouw Online Marketingplan of neem contact op voor meer informatie.