Freelance ONLINE MARKETING CONSULTANT

Wil je graag je social enterprise opschalen door het online succes te vergroten? als non profit organisatie het aantal donaties via online kanalen laten groeien? Snel stappen maken in het vergroten van je online marketing succes? Zet mij in als freelance online marketing consultant of interim online marketeer.

WAAROM EEN INTERIM ONLINE Marketeer?

Binnen een non-profit organisatie met beperkte middelen of een social enterprise kan het een uitdaging zijn om alle online marketing zelf te doen. Door mij als online marketing consultant in te huren, kun jij je focussen op je core business. Tegelijkertijd ben je verzekerd van 13+ jaar ervaring in de gehele breedte van online marketing waaronder online marketingstrategie, online marketing planning, Agile Marketing, SEO, SEA, conversie optimalisatie (CRO) en social advertising.

SAMENWERKING met mij als FREELANCE ONLINE marketing consultant

Als interim online marketeer help ik graag social enterprises en non-profit organisaties met het vergroten van hun impact door online groei. Kernwoorden die bij mij passen:

  • Betrokken
  • Bereikbaar
  • Pragmatisch
  • Pro-actief
  • Creatief

ONLINE IMPACT VERGROTEN

Veel non-profit organisaties en social enterprises hebben professionele expertise nodig om hun online impact te vergroten en willen dit zo kostenefficiënt mogelijk doen. Door met Birdwing Digital als freelance online marketing consultant samen te werken, hou je controle over het proces, bouw je online marketing kennis en ervaring op binnen je organisatie en blijven de kosten te overzien.

INZET ALS Interim ONLINE MARKETEER

Waarvoor kun je mij als interim online marketeer inzetten?

Bijvoorbeeld voor:

  • Kick-starten van je online marketing met een sterke strategie;
  • Implementeren van Agile Marketing met de Scrum werkwijze;
  • Opzetten en optimaliseren van je online marketing kanalen.

En dat is niet alles! Stel gerust je vraag...

Wat kost een freelance online marketing consultant?

De kosten van een interim online marketeer zijn te overzien als je deze afzet tegen de kosten van iemand vast in dienst nemen voor online marketing. Je krijgt gelijk veel kennis en ervaring in huis en bent altijd flexibel in het opschalen of terugbrengen van het aantal uren.

 

Binnen onze samenwerking gaat alles in goed overleg. Mijn uurtarief is afhankelijk van de aard, het aantal uren en de totale duur van de opdracht en ligt tussen € 90 - € 110 per uur.

Freelance Online Marketing