ONLINE MARKETING TRAINING

Wil je zelf aan de slag met online marketing maar mis je op bepaalde onderwerpen nog kennis of handvatten om aan de slag te gaan? Birdwing Digital biedt online marketing training en workshops aan. Online marketing trainingen zijn incompany, duren een halve dag en voor maximaal vier personen. Ze zijn gericht op jouw social enterprise of non-profit organisatie en pragmatisch zodat je er gelijk mee aan de slag kan.

SEO, Google Ads of Scrum zelf doen

Het aanbod van online marketing trainingen

Birdwing Digital

SEO-WORKSHOP

In de SEO-workshop ‘SEO tips voor het optimaliseren van je website’ leer je onder meer wat optimaliseren betekent en hoe je je website vindbaar maakt in Google op specifieke zoektermen.

Birdwing Digital

GOOGLE TRAINING

In de Google training ‘Wat is SEA: online adverteren in Google Ads’ leer je bijvoorbeeld hoe je meer bezoekers naar je website haalt en een goede Google Ads advertentie maken.

Birdwing Digital

SCRUM CURSUS

In de Scrum cursus ‘Wat is Scrum: kracht van de scrum methode en agile werken’ leer je hoe je efficiënt aan online marketing werkt en inspeelt op een snel veranderende omgeving met deze methode.

SEO uitbesteden

WIE GEEFT DE ONLINE MARKETING TRAININGEN?

Ik ben Judith, een nieuwsgierige en energieke Senior Marketing Professional (SMP) en Scrum Master met meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen van digitale marketingstrategieën, marketingplanning en datagedreven optimalisatie (SEO, SEA, CRO, etc). Ik werk het liefste Agile, ik daag mezelf continu uit en laat me graag inspireren door nieuwe dingen te leren. Op mijn beurt vind ik het fijn om anderen te inspireren tijdens online marketing trainingen.

 

Ik ben een ‘doeNdenker’. Naast theoretische kennis is praktische toepasbaarheid dan ook een uitgangspunt voor mijn online marketing trainingen. Zodat je daarna direct aan de slag kunt met het behalen van jouw gewenste online marketing resultaten. 'I love it when a plan comes together’: als online marketing strategie ook écht in praktijk wordt gebracht.

AANVULLENDE ONLINE MARKETING TRAINING MOGELIJKHEDEN

Staat jouw ideale online marketing training niet op deze pagina? Een maatwerk (bijv. combinatie) online marketing training voor grotere groepen kan ook, net als individuele online marketing consultancy voor specifieke online marketing vragen.