OVER MIJ

Ik ben Judith, een nieuwsgierige en energieke Senior Marketing Professional (SMP) met veel ervaring in het ontwikkelen van digitale marketingstrategieën, marketingplanning en datagedreven optimalisatie van websites en online marketingkanalen. Ik werk graag Agile, daag mezelf constant uit en laat me inspireren door het leren van nieuwe dingen. Op mijn beurt vind ik het heerlijk om anderen te inspireren, iets wat ik graag doe in de rol van Scrum Master / Agile Coach.

​DoeNdenker

Ik ben een ‘doeNdenker’. Naast theoretische kennis is praktische toepasbaarheid altijd het uitgangspunt voor mijn online marketing aanpak. Zodat we direct aan de slag kunnen met het behalen van de gewenste online marketing resultaten en vergroten van impact. 'I love it when a plan comes together’: als online marketing strategie ook écht in praktijk wordt gebracht.

Birdwing Digital

Ik ben met Birdwing Digital gestart om social enterprises en non-profit organisaties te helpen met digitale groei zodat zij de wereld een beetje mooier kunnen maken.

Online Marketing en Agile Marketing

Ik heb de meeste van mijn hands-on online marketing vaardigheden geleerd in mijn rol als online marketing consultant bij een online marketing bureau, waarin ik meer dan 60 MKB-bedrijven (zowel B2C als B2B) heb geholpen. Bij Rabobank Nederland leerde ik groot denken met de klant als middelpunt en werkte ik met diverse media- en online marketing bureaus. Een belangrijke eye-opener: dat je als Agile Marketing organisatie sneller betere resultaten behaalt en meer impact kunt maken in het leven van je doelgroep(en).

Generous Minds

Als 'Covestor in Good Business' ben ik daarnaast onderdeel van Generous Minds. Als collectief van 'Minds' helpen wij allerlei Good Businesses te groeien en op te schalen met onze uiteenlopende expertises.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jouw Good Business kunnen betekenen? Neem contact met mij op!

WHAT'S WITH THE BIRDWING?

De 'Birdwing' is een grote kleurrijke vlinder met de vleugelslag van een vogel en symboliseert positiviteit, groei en transformatie. Birdwing Digital staat voor digitale groei van Good Businesses.

  • We adviseren je in online strategie, helpen je online resultaten te optimaliseren en je digitale doelstellingen te bereiken waardoor je groeit.
  • We helpen jou je social enterprise of non-profit te laten groeien zodat jij je kan richten het vergroten van je impact op het mooier maken van de wereld.
Birdwing