Over Judith Verhoef en Birdwing Digital

Over Judith en Birdwing Digital

Met Birdwing Digital help ik sociale ondernemingen en non-profits sneller groeien door het vergroten van hun online succes. Zo kunnen zij hun positieve impact vergroten en de wereld een beetje mooier maken. Dit doe ik als interim of freelance online marketing consultant en Scrum Master. Ik geef (online) trainingen en advies over online strategie, Scrum werken, SEO, SEA, online advertising en website optimalisatie.

Online Marketing Strateeg voor SDG

Ik draag bij aan de zichtbaarheid en het online succes van missiegedreven organisaties die aan één of meerdere Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG) werken. Organisaties die hun sociale verantwoordelijkheid nemen en actief bijdragen aan bijv. lagere CO2-uitstoot, bewust consumeren, en/of gelijke kansen.

Agile werken

Nieuwsgierig, energiek, betrokken en resultaatgericht zijn woorden waarmee ik vaak wordt omschreven. Ik werk graag Agile en laat me inspireren door het leren van nieuwe dingen. Op mijn beurt vind ik het heerlijk om anderen te inspireren, iets wat ik graag doe in de rol van Scrum Master.

DoeNdenker

Ik ben een ‘doeNdenker’. Praktische toepasbaarheid is het uitgangspunt voor mijn online marketing aanpak. Zodat we snel aan de slag kunnen met het behalen van online marketing resultaten en vergroten van impact. 'I love it when a plan comes together’: als online marketing strategie écht in praktijk wordt gebracht.

Laten we Linken

Ben jij een 'Good Business' en heb je een online marketing uitdaging? Neem contact met mij op.

Volg Birdwing Digital ook via LinkedIn en Instagram.

Waarom Birdwing Digital?

Je bent vast wel bekend met het 'Butterfly Effect'. Dit betekent dat een kleine verandering groot effect kan hebben. Ik geloof dat wij de wereld van onze dromen kunnen vormgeven door in de wereld te stoppen wat we er zelf graag uit willen halen.

 

Door als online marketingstrateeg online de juiste zaadjes te planten, help ik missiegedreven organisaties hun vleugels nog breder uitslaan. Zo veroorzaken ze een golf van vooruitgang in de wereld.

 

De ‘Birdwing' in mijn logo is dus niet voor niets een grote kleurrijke vlinder, met de vleugelslag van een vogel. Deze symboliseert positiviteit, groei en transformatie.

Birdwing vlinder
Lena samenwerking s

Bekijk reviews van mijn klanten

Ik werk vooral voor sociale ondernemingen en non-profitorganisaties. Maar ook voor andere 'Good Businesses'. Wat ik doe? Ik werk online strategieën voor ze uit, geef trainingen en workshops, help met website optimalisatie (SEA en SEO) en werk als Scrum Master. Bekijk de reviews van mijn klanten.