ONLINE MARKETING UITBESTEDEN

... zoals Google Ads en SEO
Je weet dat marketing anno 2019 synoniem is voor online marketing en dat het belangrijk is voor jouw social enterprise of non-profitorganisatie om ermee aan de slag te gaan. Maar: ga je dit zelf doen, heb je mensen in huis die dit kunnen of kies je voor online marketing uitbesteden? Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun online marketing uit te besteden. Er zijn diverse redenen om dit te doen:

TIJD BESPAREN

Je bespaart kostbare tijd omdat je je niet hoeft te verdiepen in het maken van ingewikkelde online marketing analyses van enorme hoeveelheden data. Of in alle mogelijkheden die er zijn met Google Ads, Google Grants of SEO. Online marketing uitbesteden aan een online specialist levert bovendien snellere resultaten op dan dat je jezelf de expertise eigen moet maken.

GELD BESPAREN

Je bespaart geld door je online marketing uit te besteden aan een online specialist, omdat je campagnes efficiënter worden ingericht. In Google Ads kun je je suf betalen aan onnodige, veel te dure klikken waar je niets aan hebt. Een online marketing specialist weet welke zoekwoorden relevant voor je zijn en welke niet en hoe je zorgt voor ‘quality ads’ zodat je niet te hoge kosten per klik betaalt.

MEER RENDEMENT

Online marketing uitbesteden aan een specialist zorgt ervoor dat je je richt op inzet van de juiste online marketing kanalen zodat je concurrenten altijd een stapje voor bent. SEO uitbesteden zorgt ervoor dat je website beter presteert en meer bezoekers krijgt en Google Ads uitbesteden voor efficiëntere Google Ads campagnes. Zo haal je meer rendement uit je online marketing!

FOCUS AANBRENGEN

Online marketing uitbesteden helpt je door de bomen het bos te zien. Je hoeft jezelf niet bezig te houden met analyses van alle kanalen en het aanscherpen van je online marketing campagnes en kan je volledig richten op je core business. Dit betekent niet dat je geen controle hebt: een goede online marketing specialist werkt altijd in samenspraak met jouw organisatie aan je online strategie.

ONLINE MARKETING UITBESTEDEN AAN BIRDWING DIGITAL

Online marketing uitbesteden aan Birdwing Digital kan in verschillende vormen

Birdwing Digital

SEO UITBESTEDEN

Wil je hoog in Google op de voor jou belangrijke zoekwoorden maar geen tijd om je te verdiepen in SEO-technieken? Overweeg SEO uitbesteden.

Birdwing Digital

GOOGLE ADS UITBESTEDEN

Wil je je graag snel bovenaan in Google? Je website een boost geven aan waardevolle bezoekers? Maar niet te veel betalen aan Google? Overweeg SEA uitbesteden.

Birdwing Digital

INTERIM ONLINE CONSULTANT

Als freelance online marketeer help ik graag social enterprises en non-profit organisaties met het vergroten van hun impact door het aanjagen van online groei.

ONLINE MARKETING UITBESTEDEN

UITBESTEDEN IS IDEAAL WANNEER...

  • Je een onderneming bent die graag wil opschalen om met SEO of Google Ads waardevolle bezoekers naar de website te halen;
  • Je website optimalisatie of meer rendement uit Google Ads nodig hebt voor beter resultaat en dit graag wilt uitbesteden;
  • Je een gevestigd merk bent dat voor SEO en SEA samen wil werken met een online marketing consultant die kwaliteit levert.

SNEL AAN DE SLAG

Heb je geen tijd en zin om je te verdiepen in alle mogelijkheden die er zijn in Google Ads of Google Grants? Wil je graag meer rendement uit je online marketing campagnes? Wil je graag kwalitatieve bezoekers naar je website die jouw ideale klanten of donateurs zijn? Neem contact op voor de mogelijkheden van het uitbesteden van jouw online marketing.

Adverteren op Google

ANDERE MOGELIJKHEDEN

​Het kan zo zijn dat online marketing uitbesteden al een stap te ver gaat en dat er eerst nog een online marketingstrategie moet worden ontwikkeld om scherp te krijgen welke doelgroepen eigenlijk het beste kunnen worden bereikt via welke kanalen.

 

De online marketingstrategie sprint biedt dan uitkomst. Of wil je zelf aan de slag met online marketing maar mis je op bepaalde onderwerpen nog specifieke kennis of handvatten? Birdwing Digital biedt ook online marketing training en workshops aan.

KOSTEN ONLINE MARKETING UITBESTEDEN

De kosten van uitbesteden van SEO of Google Ads bestaan uit een vast bedrag voor de setup en een maandelijks bedrag voor advies en ondersteuning.